• Wetenschappelijk onderzoek

  Op het gebied van ecologisch onderzoek zijn diverse mogelijkheden om een drone van H2o Drones in te zetten.

  Een ROV van H2o Drones kan temperatuurmetingen doen tot wel 300 meter. Maar ook bodemmonsters voor bodemonderzoek en waterkwaliteitsmetingen zijn mogelijk. En last but not least: alle beelden zijn volledig terug te kijken!

  Ontdek meer
 • Ontdekkingen en expedities

  Het bezoeken van scheepswrakken met een drone levert niet alleen goede beelden op, maar is ook de meest veilige manier.

  Voor duikers is dit natuurlijk een mooie plek. Echter, scheepswrakken kunnen instabiel zijn. Lichte aanrakingen kan een wrak doen instorten. Dat zijn uiteraard geen situaties waar je mensen in de buurt wil hebben. Met onze drones zijn daarnaast kleine ruimtes makkelijk te bezoeken én geeft de sonar je extra onderzoeksmogelijkheden.

  Ontdek meer

Waarom kiezen industriële bedrijven voor H2o Drones?

Het buiten bedrijf zetten van de business is een enorm kostbare operatie. Vanaf nu kan jouw business doordraaien tijdens de gedane inspectiewerkzaamheden. Twijfel je over de toestand van jouw asset, maar is deze twijfel niet groot genoeg om alles buiten bedrijf te zetten? De onderwaterdrones van H2o Drones kunnen in no-time je onderbuikgevoelens bevestigen, zonder alle rompslomp van het droogzetten.

Diverse uitbouwopties
Draagbare drones
Duurzame drones
Goed in kleine ruimtes

Meest gebruikte onderwaterdrone bij klimaat en ecologisch onderzoek

Voor iedere situatie een eigen oplossing. Dat geldt ook voor ROV’s. Wij zoeken daarom per opdracht de best passende drone of robot plus add-ons.