Over ons

Wij maken onderwaterproblemen inzichtelijk, vaak nog voordat ze ontstaan.
 • 0+Voltooide dronemissies

  • 0+Vertrouwd door klanten

   • 0Landen actief

Van 0 tot nu

Al tientallen jaren worden onderwaterinspecties op eenzelfde manier uitgevoerd.
Wij stelden onszelf de vraag: kan dit beter?

Tijdens ons marktonderzoek naar innovatie binnen verschillende sectoren, merkten we dat er geen behoefte was om de traditionele manier van onderwaterinspecties te veranderen. Waarom zou je ook, als er geen beter alternatief is? Toen wij deze sectoren kennis lieten maken met onze onderwaterdrones (en later robots), werd pas duidelijk hoe noodzakelijk vernieuwing was in het inspecteren onderwater.

Daarom hebben wij, samen met klanten én door hun kritische feedback, de nieuwe standaard in onderwaterinspecties ontwikkeld. Vanaf nu kan een inspectie: laagdrempeliger, efficiënter, goedkoper en vooral veiliger volbracht worden. Met scherpere onderwaterbeelden dan ooit. En waarbij we op onderwaterplekken kunnen komen die tot voor kort nog onbereikbaar waren.

We begonnen in Nederland, maar inmiddels zwemmen onze ROV’s ook ver over de landsgrenzen heen. En daar stopt het niet.

Onze missie & visie

Missie
Complexe onderwatermissies vereenvoudigen door de inzet van hoogtechnologische drones – en robots.

Visie
Het onderwaterlandschap beschermen door (visuele) inspecties betrouwbaarder en doeltreffender dan ooit te maken.

Ons DNA

 • Onafhankelijk

  Een opdrachtgever is het meest gebaat bij een onderwaterinspectie als er voldoende afstand tot de bevindingen gehouden kan worden. Onze onafhankelijke ogen onderwater zijn onbevooroordeeld, met kennis van zaken en belangeloos. Dit geeft ons de ruimte om onze bevindingen altijd onbevooroordeeld op te leveren na onze gedane onderwaterinspecties.

 • Dynamisch

  Flexibel als we zijn kunnen we ons snel aanpassen aan de bewegingen in de markten waarin we ons begeven. Dit komt doordat we werken met een beperkte vaste kern aan mensen met een specifieke skillset. Daaromheen zit een grote flexibele schil die continu in beweging is. Deze flexibele schil wordt (tijdelijk) gevoed door exclusieve samenwerkingsverbanden, zodat we de toekomstige behoeften van onze klanten kunnen blijven bedienen.

 • Innovatief

  Wat we nu bedenken is morgen oud. We blijven vooroplopen en onszelf opnieuw uitvinden. Dat geldt ook voor onze onderwaterdrones en -robots. We houden van zoeken, leren en experimenteren om de beste oplossing te vinden die past bij het veranderende onderwaterlandschap. Het onmogelijke mogelijk maken binnen bestaande markten, nieuwe markten ontsluiten en altijd voorlopen in het onderwaterlandschap is wat ons drijft.

Je bevindt je in goed gezelschap