• Watertransportleidingen

  Door het watertekort dient het watertransport zo min mogelijk stil te liggen.

  Watertransportleidingen zijn soms wel tot tientallen kilometers lang. Als dat zo is, hoe weet je dan of alle putingangen nog kloppen? Hoe deze leidingen erbij liggen? Of waar de kritieke punten liggen? Met een ROV van H2O Drones zal iedere centimeter onderwater visueel inzichtelijk zijn.

  Ontdek meer
 • Drinkwater

  Wil je de wateropslag niet droogzetten, maar wel inspecteren?

  Nederland kampt met een onvermijdbaar drinkwatertekort. De huidige manier van inspecteren is om de hele drinkwateropslag leeg laten lopen. En vervolgens droog te inspecteren. Is stap één echt nodig?

  Ontdek meer
 • Waterzuivering

  Door het watertekort dient de waterzuivering zo min mogelijk stil te liggen.

  De puntbeluchting, filtratiebakken en afvoerleidingen kunnen na de eerste zuivering allemaal in beeld gebracht worden met onze sonar. Maar hoe?

  Ontdek meer

Waarom kiezen water- en leidingbeheerbedrijven voor H2O Drones?

Het watertekort begint steeds problematischere vormen aan te nemen. Tientallen liters water weg moeten laten lopen om te inspecteren is daarom een absolute no-go. Steeds meer water- en leidingbedrijven zetten H2O Drones in als remedie om wel te kunnen inspecteren, zonder water weg te laten lopen. Na een nulmeting bieden we de mogelijkheid tot monitoring of het doen van diverse sedimentmetingen. Scheuren, breuken en afwijkingen ontkomen vanaf nu niet meer aan onze ogen onderwater.

Nulmeting
Monitoring
Mogelijkheid sedimentmetingen
Kabel tot 700 meter afstand

Meest gebruikte onderwaterdrones en -robot bij water- en leidingbedrijven

Voor iedere situatie een eigen oplossing. Dat geldt ook voor ROV’s.
Wij zoeken daarom per opdracht de best passende drone of robot plus add-ons.

Je bevindt je in goed gezelschap