• Laatste Minuut Risico Analyse

  Een drone wordt vaak niet meer gezien als een vloek, maar als een zegen voor de duikers. De inspectiewerkzaamheden die zij niet zo spannend vinden, voeren duikers nu uit vanaf de kant met een onderwaterdrone. En het leuke werk?

  Het voordeel van het werken met een drone voor een duiker is dat je als duiker het leukste en meest risicoloze werk uit kan kiezen. De minder leuke en gevaarlijkere inspectiewerkzaamheden kunnen door de drone uitgevoerd worden.

  Ontdek meer
 • Recht op het doel af

  Als objecten opgespoord moeten worden, kan dit het snelst met een onderwaterdrone. Hierdoor hoeft de duiker niet meer op de tast te zoeken. De voordelen?

  Als duiker kun je, zelfs in heel donkere wateren, een nauwkeurige plaatsbepaling van de objecten in het water weergeven. Daarnaast kun je met een drone drie keer zo snel werken. Meer veiligheid, minder kosten!

  Ontdek meer
 • Duikbegeleiding

  Veiligheid is alles. Ook tijdens het duiken kan de veiligheid bevorderd worden. Zo is het mogelijk om een duiker altijd op afstand te volgen met onze sonar. Deze sonar reikt tot 40 meter zicht. De drone-operator kan boven water altijd live meekijken met de duiker en zo de veiligheid van een afstand waarborgen.

  Ook kan er gekeken worden of de duiker een optimale route zwemt. Afwijkingen kunnen live en ook op een later moment bekeken worden dankzij de beelden die automatisch worden opgeslagen. Mocht de duiker onverhoopt wel in de problemen komen tijden de werkzaamheden, dan kan deze altijd met de ROV benaderd worden om de hulpvraag te beoordelen. Zo kan hulp snel kan worden opgeschaald.

  Ontdek meer
 • Evaluatie duikwerkzaamheden

  Met alleen het nemen van foto’s wordt een belangrijk deel van de context gemist. Dit kan ondervangen worden door het maken van (korte) videobeelden. Hiermee kun je het betreffende gebrek in bijvoorbeeld tien seconde filmen.

  Werken met de onderwaterdrones van H2O Drones stelt je in staat om het hele verhaal te vertellen over wat je gevonden hebt onderwater. Beelden in hoge resolutie laten niets aan zich voorbij gaan. Zowel sonar als 4K-lowlight helpt je om een gevonden probleem beter te begrijpen.

  Ontdek meer

Waarom kiezen duikbedrijven voor H2O Drones?

Ieder werk heeft minder leuke kanten. Als duiker kun jij jouw minder leuke inspectiewerk vanaf nu door een drone laten verrichten. Of de plekken onderwater laten inspecteren die jij niet helemaal vertrouwt. Met jouw onderwaterdrone als partner in crime geef je je onderwaterwerk een nieuwe dimensie.

Veiligheid
Voorinspectie door drone
Tot 40m zicht onderwater
Doe alleen het leuke werk

Meest gebruikte onderwaterdrones bij duikbegeleiding

Voor iedere situatie een eigen oplossing. Dat geldt ook voor ROV’s.
Wij zoeken daarom per opdracht de best passende drone of robot plus add-ons.

Je bevindt je in goed gezelschap