Ontdek de nieuwe manier van inspecteren

 •  

  Met zorg geselecteerd

  Na een kritische zoektocht naar ’s werelds beste drones en robots, kwam Deep Trekker met stip op 1 uit de bus: easy to use, draagbaar én innovatief. Als exclusieve partner voeren wij onze onderwatersinspecties altijd uit met de nieuwste state-of-the-art drones en robots!

  Keer op keer topkwaliteit

  Met de beste kwaliteit drones en robots boek je pas écht resultaten als deze ook bestuurd worden door eersteklas ROV-piloten. Onderwater kijken is één ding, maar de juiste gebreken herkennen is iets heel anders. Gelukkig zijn onze ROV-piloten doorgewinterde onderwaterspecialisten die hier hun expertise van hebben gemaakt. Daardoor kunnen wij ’s werelds beste onderwaterdrones en -robots combineren met hoogstaande kennis van de assets onderwater!

  Van ruwe data tot kunstwerk

  Wij begrijpen als geen ander dat alleen haarscherpe (sonar)beelden slechts een deel van de oplossing bevatten. Daarom vertalen wij met onze uitgekiende methode de ruwe data in een helder adviesrapport. Hiermee heb je in een oogopslag de gevonden gebreken visueel in kaart. Wil je meer weten over hoe dit eruitziet?

  Demo plannen

 • Toch liever het heft in eigen hand?

  Dan is het kopen van een onderwaterdrone of -robot wellicht de juiste optie voor jou. Onze drones en robots zijn inzetbaar voor diverse onderwateroperaties én daarnaast uitrustbaar met diverse opties. 4K-Camera, sonarintegratie, DVL en nog veel meer.

  Vind jouw ideale oplossing

  Complexe onderwatermissies vragen om specifieke oplossingen. We zouden het zonde vinden als je voor opties betaalt die je niet gaat gebruiken. Of dat je opties over het hoofd ziet die onmisbaar kunnen zijn voor je. Daarom denken we graag met je mee in jouw zoektocht naar de beste bijpassende drone of robot, inclusief de juiste add ons.

  Ontdek meer

  Ervaren ROV-piloot worden?

  Tover jezelf na aanschaf van jouw drone of robot om tot ROV-piloot

  Dan is het tijd dat je jouw drone of robot goed leert kennen. En onder de noemer ‘Je vindt wat je zoekt’ is het van belang dat je de beelden op de juiste manier leert lezen.

  Hiervoor verzorgen wij een tweedaagse opleiding op een door jou gekozen locatie. Deze opleiding bestaat uit een stukje theorie, maar vooral veel praktijk. Hierbij leren we je hoe je het beste kunt zoeken onderwater en het meest efficiënt data kunt verzamelen.

  Welke skills heb jij na het behalen van de tweedaagse opleiding ROV-operator?

  • Theoretische kennis van de betreffende onderwaterdrone of -robot;
  • Je kunt de theorie toepassen en praktijksituaties accuraat inschatten;
  • In de praktijk varen met jouw ROV;
  • Je kunt jouw drone perfect onderhouden;
  • En je krijgt een certificaat dat je gecertificeerd ROV-operator bent.

  * Wij verzorgen de training alleen voor aangeschafte drones bij H2O Drones

Meest gekozen inspecties

 • Ben je ineens op een (potentieel) probleem gestuit? Onze onderwaterogen worden dagelijks ingezet om de huidige toestand in kaart te brengen. We zijn snel inzetbaar, de drone of robot is binnen drie minuten operationeel en we verschaffen je een helder rapport na de inspectie.

 • Met onze oplossing ben je toekomstige problemen altijd voor. Hebben we er een gevonden? Dan kunnen we in samenspraak het probleemgeval periodiek monitoren. Zo heb je altijd notie wat de toestand van je assets onderwater is. En belangrijker nog: je verschaft jezelf met onze unieke inspectiemethode een heldere onderbouwing voor je strategische vervangingsplanning.

 • Steeds vaker vragen opdrachtgevers ons om een second opinion te doen over een gedane inspectie. De reden? Wij zijn compleet onafhankelijk en daarmee belangeloos. Met de hoogste beeldresolutie van onze drones en robots bieden we je de mogelijkheid van een door de wol geverfde deskundigheid op ieder gewenst project.

 • Veel assets die onderwater staan, waren tot voor kort nog onbereikbaar. Dit betekent dat de toestand van deze assets al tientallen jaren compleet onbekend is. De oplossing? Met onze drones en robots kunnen wij de kleinste plekken verkennen en alles in beeld brengen. Na deze nulmeting heb je de gegevens van jouw assets na jarenlang gissen weer netjes op orde.

Drones vergelijken

Iedere inspectie is anders en zo ook elke onderwaterdrone.

DTG3 ROV

Bekijk drone

Revolution ROV

Bekijk drone

Pivot ROV

Bekijk drone
Diepte 200 meter 305 meter 305 meter
Propellors 2-3 6 6
DVL mogelijkheid Nee Ja Ja
Draaibare camera 270 graden 260 graden 190 graden
Draaibare sonar Nee 260 graden 70 graden
Batterijduur Tot 8 uren Tot 4 uren Tot 3 uren
Batterijen vervangbaar Nee Ja Ja

Wil jij weten hoe H2o Drones voor jou kan werken?

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Plan online demo