• Scheepvaart

  Het dokken van schepen blijft een goede uitkomst. Heb je vermoedens van schade? Met een drone van H2O Drones hoef je niet langer te wachten om onder je schip te kijken totdat je schip in het dok ligt.

  Steeds vaker besluiten scheepvaartbedrijven dat een DTG3 of Pivot tot de standaarduitrusting van hun vloot moet behoren. De reden? Dit stelt hen in staat om waar dan ook ter wereld ad hoc onderdelen als de schroeven, afdichtingen of een moer te inspecteren. Door een van onze drones als onderdeel van je crew in te zetten, ben je een sluimerend probleem met onze oplossing altijd voor.

  Ontdek meer
 • Havens, rederijen & werven

  Stel je voor dat er altijd een drone aanwezig is in de haven, rederij of werf, om een snelle inspectie te verrichten. Zou je daar dan gebruik van maken?

  Wat als een schip datagericht geïnspecteerd kan worden, zonder dat je op afroepbasis duikteams dient op te roepen? Voorkom gevaarlijke situaties en inspecteer snel en betrouwbaar een scheepsromp, schroeven en alles wat er nog meer bij komt kijken. Zo kun je mogelijk gevaarlijke situaties voorkomen én preventief handelen. Dit voorkomt grote kostenposten en achterstallig onderhoud.

  Ontdek meer

Waarom kiest de maritieme sector voor H2O Drones?

Door jouw eigen onderwaterdrone of -robot van H2O Drones kun je op ieder gewenst moment de onderbuikgevoelens van de staat van je schip bevestigd krijgen. Waar je ook ter wereld bent, jouw drone of robot is altijd klaar voor actie. Door de compactheid en draagbaarheid kan ieder crew-lid jouw ogen onderwater in no-time inzetten. Door een ROV van H2O Drones standaard tot je crew te laten behoren, kun je onderdelen, manschappen en gereedschap van tevoren al geregeld hebben als je een defect vindt. Het dokken van je schip gaat hierdoor sneller dan ooit!

Altijd direct inzetbaar
Door één persoon te bedienen
Plan onderhoud preventief in
In 3 minuten operationeel

Meest gebruikte onderwaterdrones en -robot bij maritieme bedrijven

Voor iedere situatie een eigen oplossing. Dat geldt ook voor ROV’s.
Wij zoeken daarom per opdracht de best passende drone of robot plus add-ons.