Menu

Branches

Bekijk meer

Infra, haven en waterbeheer

Voor al uw inspectiewerk bij assets onder de watergrens! Damwanden, kademuren, stijgers, pijlers en remmingswerken. Wij inspecteren het allemaal.

Lees verder

Maritiem en scheepvaart

Inspectie van schepen terwijl deze in het water liggen. Snelle schaderapporten of een uitgebreide inspectie zonder hoge kosten? 1 dag inspectie en u kunt weer door.

Lees verder

Search and rescue

Er is niks belangrijkers dan het redden van mensenlevens. De oproeptijd is met een ROV dan ook laag, waardoor u sneller het water in kan. In het water zelf zijn drenkelingen door de sonar snel gevonden.

Lees verder

Industrie

Van pijpleidingen tot watertanks, onze ROV’s zijn overal geschikt voor. Scheuren en andere tekenen van corrosie kunnen ontdekt worden en een herstelplan kan snel gemaakt worden.

Lees verder

Klimaat

Klimaatonderzoek is gemakkelijk met een ROV uit te voeren. De drone kan naar dieptes waar duikers niet bij kunnen. Vissen, planten, temperatuur en waterkwaliteit, zie hier wat wij kunnen ontdekken.

Lees verder

Energie

Uw assets in of op het water: kabels, steunpunten etc. Makkelijk en snel met een ROV geïnspecteerd. Stroomlevering is van groot belang, inspecteer dus regelmatig of alle assets nog in optimale staat verkeren.

Lees verder

Overheid en gemeentes

Rijkswaterstaat, defensie, veiligheidsregio’s en waterschappen. Wij helpen u graag! Wat kunnen wij voor u betekenen? En wat hebben wij al gedaan in dit werkveld.

Lees meer

Ingenieursbureau

Een ROV inspecteert veilig, snel en datagericht assets onder water. Hoe dat werkt en wat wij in deze voor u kunnen betekenen dat vertellen wij u graag!

Lees verder

Goede doelen

Wij staan altijd open voor samenwerking met goede doelen. Werken aan een beter klimaat of het helpen van non-profit organisaties. Kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Duikbegeleiding

Veiligheid staat bij ons voorop! Maar hoe kunnen wij hiervoor zorgen? Wij kunnen op verschillende manieren duikers begeleiden of helpen om de veiligheid van mensenlevens te garanderen.

Lees verder