• Bodemonderzoek

  Weet jij al wat er op de bodem van jouw haven ligt?

  Objecten die van boten afvallen, grote stenen die gevaarlijk zijn voor schepen of gedumpt materiaal dat niet in het water thuishoort. Onze sonar kan tot wel 40 meter vooruitkijken met een haarscherp beeld. Hiermee kun je jouw binnenwateren beschermen tegen allerlei bodemvreemde materialen, waarvan we op dit moment misschien niet weten dat ze er liggen.

  Ontdek meer
 • Scheepsinspecties

  Of je nou in Brazilië, Indonesië of Nederland zit, met een eigen onderwaterdrone aan boord kun je altijd en overal inspecteren.

  Even een snelle schroefinspectie als een schip aanmeert of de scheepsromp visueel in beeld brengen. Met een eigen drone aan boord heb je altijd de controle en niet meer afhankelijk van de inzetbaarheid van duikteams.

  Ontdek meer
 • Damwanden

  In de troebele wateren van Nederland is een grondige inspectie met een paar ogen of alleen een camera nagenoeg onmogelijk.

  Soms beperkt het zicht zich tijdens een damwandinspectie tot slechts 40 centimeter. Met onze sonarfunctie ontdekken we in elke damwand mogelijk scheuren, breuken of andere elementen die kapot zijn.

  Ontdek meer
 • Steigerpalen

  Het laatste wat je wil is dat een steiger instabiel wordt en gevaarlijk is om te betreden.

  Met onze onderwaterinspecties zijn we onder andere in staat om staaldiktes te meten en putcorrosie inzichtelijk te maken. Hiermee kun je de restlevensduur van je steigerpalen bepalen. Dat levert kennis op en waarborgt veiligheid.

  Ontdek meer
 • Staat je optie er niet bij?

Waarom kiezen haven- en infrabedrijven voor H2O Drones?

De meeste assets onderwater, zoals damwanden, steigerpalen en brugpijlers zijn lang geleden aangelegd. Dus wat is op dit moment de huidige toestand van deze infrastructuur? Met onze ogen onderwater maak je zichtbaar wat tot voor kort nog onzichtbaar was. Hiermee elimineer je mogelijke grote schades. En als een van onze drones toch in het water ligt, dan kun je hem net zo goed een uitvoerig bodemonderzoek laten doen om de kwaliteit van de bodem te bepalen.

Onderwaterscan van 40m door sonar
Elimineer mogelijke grote schades
Mogelijkheid tot bodemonderzoek
Nulmeting van assets

Meest gebruikte onderwaterdrones en -robot bij haven- en infrabedrijven

Voor iedere situatie een eigen oplossing. Dat geldt ook voor ROV’s.
Wij zoeken daarom per opdracht de best passende drone of robot plus add-ons.

Je bevindt je in goed gezelschap