Uitbreiding assortiment voor de beste services!

23-03-2021

Het assortiment van H2O Drones wordt uitgebreid! We zullen vanaf begin april het gehele assortiment van Deep Trekker aanbieden op onze site. Hiervoor zal een gehele nieuwe shop geïntroduceerd worden die jullie snel kunnen bekijken. Naast onze vertrouwde onderwaterdrones zullen wij ook een nieuwe ROV aan gaan bieden… Én nieuwe crawlers!

De nieuwe crawlers!

De nieuwe crawlers zijn onderwaterrobots die makkelijk over oppervlakten kunnen rijden waar de drones niet bij kunnen komen.

We maken hierbij onderscheid in twee soorten crawlers:

  • Pipe crawlers

Denk hierbij aan pijpleidingen die te klein zijn voor een drone of die niet helemaal onder water staan, een perfecte klus voor de crawler!

  • Utility crawlers

Deze crawler maakt het makkelijk om een romp van een schip te inspecteren. Met zijn magnetische wielen gaat dit erg gemakkelijk. Ook kunnen andere objecten van staal of ijzer geïnspecteerd worden, zoals bijvoorbeeld kadewanden.

Kortom, de mogelijkheden zijn fantastisch! Deze onderwaterrobots zijn net als de drones van afstand bestuurbaar. En zijn gebouwd om lang mee te gaan.

De DT340

Wil je beginnen met het inspecteren van leidingen, maar heb je niet alle toeters en bellen nodig? Met de DT340 beschikt u over de essentiële zaken om een ​​inspectie van een 8-12 “(200-300 mm) buis uit te voeren, zonder dat u een complete CCTV-bus nodig hebt of zonder de spanning en beperkte capaciteit van een duwcamera. Ideaal voor eenvoudige inspecties van sanitaire rioleringen en regenwaterleidingen.

 

Het DT340 L-pakket is het ideale pakket voor bouwbedrijven die nieuwe installaties inspecteren, leidinginspectie-aannemers die op zoek zijn naar een back-upsysteem of kleine steden met een beperkt budget die basiskennis willen krijgen van wat er in hun leidingen gebeurt. Als u op zoek bent naar een meerdere mogelijkheden, overweeg dan onze andere Het DT340 L-pakket wordt geleverd met onze DT340-basiscrawler of wordt ook wel tractor genoemd.

De crawler is modulair, waardoor u verschillende wielensets, hefarmen, camera-opties en meer kunt toevoegen om de capaciteiten van de crawlers te verbeteren en uit te breiden. Deze crawler past in een buis met een diameter van slechts 8 “(200 mm) en heeft een naar voren gerichte zoomcamera om een ​​beeld van de buis vast te leggen vanaf uw handbediende controller en de video op een SD-kaart op te nemen. Het DT340 L-pakket wordt geleverd met 200m ( 656 ‘) van de ketting op een haspel die de afstand telt die u in de buis hebt afgelegd, en deze gegevens zowel op het scherm als op uw opgenomen video weergeeft, samen met uw helling, rol en andere parameters.

Naast deze editie gaan we verschillende soorten DT340 aanbieden. Er zijn bij elke robot andere opties beschikbaar en dit zal ook terug te zien zijn in de verschillende prijzen.

De DT320

Word het meest mobiele CCTV pijpinspectie team met een één koffer draagbare pipecrawler. De DT320 crawler, handbediende controller en 200m (656′) Tether on a Reel passen allemaal in één koffer op wieltjes.

 

 

 

 

 

 

De DT320 is de meest draagbare en eenvoudig te bedienen crawler voor buizen met een diameter tussen 150-450 mm (6′ en 18′). Deze DT320 is volledig bestuurbaar met een compacte rupsband die het voertuig aandrijft. Deze rupsband stelt de rupsband in staat om zowel over splitsingen en obstakels als over modder en puin te komen. De wielkits zorgen aan de buitenkant voor meer tractie, stabiliteit en om de camera hoger te plaatsen. De camera is ook in hoogte verstelbaar met de hefarm, u kunt de kop zo instellen dat hij in het midden van maximaal een 300mm (12′) pijp staat. Het pakket bevat een teller haspel die op het scherm de afstand aangeeft die u in de pijp heeft afgelegd, zodat u kunt bepalen waar in de pijp defecten zitten wanneer u ze vindt. De DT320 heeft een pan tilt camera waarmee u de camera 360 graden kunt draaien en 270 graden kunt kantelen om een volledige, grondige inspectie uit te voeren. Het rupsvoertuig en de handbediende controller werken op batterijen, zodat u ze zelfs vanuit de meest afgelegen locaties kunt inzetten.

De DT640

De DT640-series zijn de utility crawlers! Deze hebben magnetische wielen en kunnen gemakkelijk op verschillende oppervlakten. Dit geeft makkelijk een close-up beelden van objecten zoals schepen en wanden. Hier zit ook een 4K-camera in en een mogelijkheid voor een sonar! Alles kan dus goed en makkelijk geïnspecteerd worden.

DT640 Utility Crawler Package2 MagCrawler on Wall

Door het ontwerp van 1 achterwiel is het mogelijk om met een korte draaicirkel 360 graden te kunnen draaien. Boven en onderwater is inspecteren makkelijk voor het maken van schaderapporten.

Bij bekende schade kan ook een klein deel van een schip geïnspecteerd worden. Een gespecificeerd schaderapport, zonder de rest te hoeven inspecteren.

Of juist het hele schip inspecteren om verdere opbouw van schade te overzien en op tijd ingrijpen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 


Deze producten en meer worden binnenkort toegevoegd aan onze nieuwe webpagina! Volg ons op Facebook en LinkedIn om de actuele ontwikkelingen bij te houden!

Voor eventuele vragen kunt u hier contact met ons opnemen.

Overige nieuwsberichten