Menu

Wij verkopen drones ‘op maat’

Onderwater drone te koop
of te huur

Je kunt bij ons een drone kopen of huren. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende merken en accessoires.

Ook voeren we op aanvraag inspecties uit. Van ultrageavanceerd tot recreatief: H2O Drones heeft een groot aanbod met waterproof drones.

We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de internationale markt en passen ons aanbod hierop aan.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt, daarom gaan we eerst een adviesgesprek aan.

  • Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan full HD beelden, sonarapparatuur, gps-functie of anti-roll-technologie?
  • Hoe vaak gaat u de drone gebruiken?
  • En voor welke toepassingen?

Na dit gesprek geven wij u een eerlijk advies over de juiste onderwaterdrone. Ook verzorgen we opleidingen, zodat u de drone goed leert kennen.

Diktemeter

Onderwaterdrones: inspecties onder de waterlinie van al uw assets. In zee, rivieren of pijpleidingen. Onze drones kunnen het allemaal! Met het gebruik van een drone stagneren de werkzaamheden bijna niet. Schepen kunnen doorvaren en fabrieken blijven draaien. Drones kunnen meer veiligheidsrisico nemen dan drones. Een voordeel voor de veiligheid.

Crawlers: Voor de missies waarin een ROV niet geschikt is, door gebrek aan ruimte of water! Ook dan kunt u bij ons terecht, de crawlers kunnen deze uitdaging aan. Crawlers zijn perfect voor kleine ruimtes en magnetische oppervlakten. Door de verschillende mogelijkheden met de accessoires kan de crawler optimaal worden uitgerust voor een inspectie.

sonar-camera-positionering

Accessoires: Om uw missies tot een goed einde te brengen is het gebruik van accessoires van cruciaal belang. Altijd extra mogelijkheden en innovatieve oplossingen!De accessoires bepalen de efficiëntie van een drone per missie. Deze hulpmiddelen zorgen voor de optimale inspectie naar de omstandigheden.

Adviesgeprek

Wilt u meer weten wij komen graag een demo op locatie geven

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen