Overige toepassingen

Terug naar accessoires

Go-Pro statief

Met de Go-Pro statief is het mogelijk om op de zijkant van de drone een extra Go-Pro camera plaatsen. Dan heb je een extra paar ogen onderwater en kan vooraf worden bepaald naar welke kant de camera kijkt. Dit kan inspecties sneller laten verlopen en kun je ook zicht bovenwater creƫren.

Extra kabellengte

Wanneer je niet weet hoe groot de afstand is die bij een inspectie afgelegd moet worden of als je altijd genoeg opties wilt hebben voor de uitbreiding van inspecties, is dit het ideale hulpmiddel. Door de extra kabellengte is er altijd genoeg afstand die je kunt afleggen. Van honderd tot en met zevenhonderd meter!

Grijphaak

Voor inspecties van bijvoorbeeld een brug is een grijphaak ideaal. Het aanhangsel aan de bovenkant van de drone kan hiermee worden vastgepakt. Hieraan kun je de drone snel en met minder beschadigingen uit het water hijsen.

Reservebatterijen

Onze batterijen gaan afhankelijk van het model twee tot acht uur mee. Is dit voor een lange inspectie niet genoeg? Geen probleem! Als je standaard de reservebatterijen meeneemt, kun je de hele dag door inspecteren. Tijdens gebruik van de reservebatterijen, kunnen de standaardbatterijen opladen.