Menu

Accessoires

Wij verhuren verschillende ROV’s met diverse accessoires specifiek afgestemd en geschikt gemaakt voor uw klus onder water.

Bekijk meer

Accessoires

Mede dankzij verschillende hulpmiddelen en accessoires wordt de onderwaterdrone en onderwaterrobot een alleskunner die geen probleem uit de weg gaat onder water. Van sonar tot meetsensoren.. er is heel veel mogelijk. Wij helpen u heel graag om een specifiek vraagstuk op te lossen of voor u accessoire op maat te ontwikkelen.

Oculus imaging sonar rov mount

Imaging Sonar

Geen zicht onder water ? Geen probleem want met de imaging sonar brengt u de wereld onder water in beeld. Tot 120 meter kijkt u in het meest troebele water vooruit. Op hoge resolutie maakt deze sonar de beste beelden en brengt de situatie moeiteloos in kaart. De beelden worden geladen als ruwe data en kunnen als foto of video worden geporteerd.

onderwaterdrone-grijpers

Grijpers

Met een assortiment aan verschillende grijpers ben u in staat met de onderwaterdrone diverse voorkomende taken onder water te verrichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan berging of markering van gezonken voorwerpen.

monsternamebekers

Monsternamebekers

Met monstername bekers neemt u moeiteloos monsters van bodemmateriaal of water op de plaatsen waar u dat wilt.

onderwaterdrone-laser-scaler-dtg3

Laserscaler

Met de laserscaler brengt u maatvoering in beeld onder water. De laserpunten hebben een vaste afstand. U bent hiermee in staat om afwijkingen tot op de millimeter in beeld te brengen.

Plaatsbepaling-GPS-USBL

Plaatsbepaling GPS - USBL

Met GPS – USBL brengt u de positie van de onderwaterdrone nauwkeurig in kaart. Zo zijn u inspectie resultaten altijd ondersteund met GPS coördinaten.

controlekoffer-drone

Controle koffer

De controlekoffer bevat een waterproof laptop en extra beeldscherm speciaal om buiten mee te werken. Met deze koffer ,aanvullend aan het beeldscherm op de controller, bent u in staat om bijvoorbeeld sonarbeeld en plaatsbepaling afzonderlijk te raadplegen. Zo heeft u altijd de maximale controle en de beste resultaten bij het inspecteren onder water. Deze koffer stellen wij naar wens op maat samen.