Was kann ein ROV?

Veelgestelde vragen

 • Hoe diep kan de ROV?

  De DTG3 ROV is geschikt voor een diepte van 200m (656′) en de REVOLUTION en PIVOT zijn geschikt voor een diepte van 305m (1.000′). Elk systeem dat wij verkopen wordt in onze druktanks getest tot de diepte waarvoor het geschikt is.

 • Hoe lang gaan de batterijen mee? Is er een Direct Power optie?

  Deep Trekker ROV’s en controllers gaan tot acht uur mee, zonder opgeladen te worden. De oplaadtijd voor de DTG3 en de Bridge controller is slechts negentig minuten, maar de batterijen kunnen in slechts 45 minuten tot tachtig procent worden opgeladen. De controllers kunnen tijdens het gebruik worden aangesloten op een stopcontact om de bedrijfstijd met enkele uren te verlengen.

  De REVOLUTION-batterijen zijn in drie uur weer opgeladen. REVOLUTION batterijen zijn verwisselbaar, zodat je een reserve-set opgeladen kunt hebben om je tijdens de hele missie operationeel te houden. Wij bieden ook een bovengrondse stroommodule aan als je de REVOLUTION continu wilt gebruiken en hem van stroom wilt voorzien via een 110-240 VAC stroombron aan de oppervlakte.

 • Wat voor camera zit er in de drone?

  Onze ROV’s hebben een full colour 4K-HD camera. De beelden zijn altijd in deze kwaliteit af te lezen!

 • Kan ik de controller op een grotere monitor aansluiten terwijl ik een duik maak?

  De handcontroller van de ROV is uitgerust met een 7-inch LCD-scherm. De hoge resolutie en het heldere display biedt een kijkervaring die draagbaar en van hoge kwaliteit hoge kwaliteit is voor één operator. Er zijn echter momenten dat je een grotere monitor wenst om videobeelden weer te geven aan een groep kijkers. De handcontroller is uitgerust met een HDMI-uitgang, evenals Ethernet-, SD- en USB-poorten. Dit biedt je de flexibiliteit om verbinding te maken met andere apparaten. Als alternatief neemt de ROV video en foto’s op een SD-kaart op. De SD-kaart kan gemakkelijk worden verwijderd en vervolgens op andere apparaten worden aangesloten om ze te bekijken.

 • Kan ik de ROV aan de kabel optillen en laten zakken?

  De kabel heeft een trekkracht van ongeveer negentig kilo, dus het is geen probleem om de ROV aan de datakabel op te tillen. Je kunt de ROV aan het handvat of de kabel laten zakken en omhoog laten gaan en voorwerpen met de grijparm ophalen door het handvat omhoog te trekken.

 • Hoeveel (gewicht) kan ik met een grijper optillen?

  Het grijpen en optillen van objecten onderwater is een veel voorkomende toepassing voor Deep Trekker ROV’s. Er zijn een paar verschillende manieren waarop onze klanten onze voertuigen gebruiken om objecten op te tillen. De eerste manier om het voorwerp vast te pakken en op te trekken is aan het handvat. De trekkracht van de datakabel is 150 kg (300 pond). Dat is je limiet voor gewicht wanneer je je optrekt aan de kabel. Wanneer je een voorwerp vastgrijpt en ermee zwemt met de ROV, hangt de beperking af van de afmetingen van het voorwerp. De DTG3 kan tot ongeveer een kilo optillen en de REVOLUTION tot ongeveer vier kilo. De laatste gebruikelijke methode om voorwerpen te bergen, is door een karabijnhaak in de grijper te houden en het voorwerp aan een lijn te haken of vast te binden, waarbij de lijn wordt gebruikt om het voorwerp te bergen. Dan kunt je uitgaan van de trekkracht van de kabel als uitgangspunt voor maximaal gewicht.

 • Kan ik er mijn eigen accessoires aan toevoegen, zoals een neutraal drijvende camera?

  Ja, zolang het accessoire binnen veertig gram van het neutrale drijfvermogen zit, zal het geen invloed hebben op het vermogen van de ROV om door het water te manoeuvreren. Als een voorwerp zwaarder is, zal het drijfvermogen aangepast moeten worden voor een neutraal drijvende drone.

Wir helfen gerne

Finden Sie ihre Frage nicht?

Schicken Sie uns eine E-mail

Oder rufen Sie an

+31 26 3031270