Menu

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij werken in veel verschillende branches en kunnen daarin diverse taken uitvoeren. Van het inspecteren van brugpijlers tot smalle duikers en energiewinningparken tot het zoeken van drenkelingen. In verschillende werkvelden hebben wij onze ervaring opgebouwd, en zijn de experts op het gebied van onderwaterinspecties!

Wij zijn onafhankelijke inspecteurs! Als u ons inhuurt inspecteren wij volledig onafhankelijk en bieden wij u de beelden van de assets onderwater zonder belangen. Als een asset in perfecte staat is, prima! Maar ook als deze aan vervanging toe is melden wij dat.

Na de inspectie slaan wij de beelden op, zorgen wij ervoor dat de juiste beelden doorgezonden worden. Na het maken van de beelden kunnen wij geheel vrijblijvend een analyse en adviesrapport van maken. Wanneer alleen de ruwe data gewenst is, en u zelf de beelden wilt beoordelen kunt u dit aangeven bij een van onze inspecteurs, zij zorgen dan voor een juiste afhandeling van het gemaakte beeldmateriaal.

 

Onze werkwijze

Zoals eerder genoemd werken wij met de drones (en crawlers) van Deep Trekker. Daarnaast hebben wij ons eigen materiaal om het beste resultaat uit de drones te halen. Wij komen naar u toe met een van onze voertuigen en kunnen voor u de inspectie uitvoeren.

Boven het water zullen wij een analyse maken van de situatie, alvorens onderwater. In het geval dat de situatie voor een van onze ROV’s niet goed is, zullen wij mogelijk aanpassingen moeten maken (verwijderen plantresten bijvoorbeeld) voordat wij beginnen met de inspectie. Mocht er te weinig water zijn voor een ROV, dan kijken we naar de haalbaarheid van de inspectie met een crawler. Meer informatie over de minimale vereisten van onze werkmethoden vindt u hier.

Na de inspectie slaan wij de beelden op, zorgen wij ervoor dat de juiste beelden doorgezonden worden en hier kunnen wij eventueel een analyse of als vervolg een plan van aanpak voor maken. Als u de volledige beelden van de inspectie wilt, is dat geen probleem, geef dit aan bij de inspecteur en die zal dit voor u regelen.

Onderwaterdrones Waterproof drone kopen of huren?

Neem contact met ons op.

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen