Menu

Diensten

Service na aankoop

U heeft een drone gekocht? Wat kunt u nu van ons verwachten?

Nadat u een drone bij ons heeft gekocht krijgt u deze zo snel mogelijk geleverd. Na levering zijn de door u bestelde producten direct inzetbaar voor uw missies!

Na aankoop kunt u bij ons in training, door een cursus te volgen. Hier leert u alles over de drone en de werking hiervan.

Wanneer u de volledige werking onder de knie hebt kunt u deze meteen gebruiken voor uw inspecties, maar wat als er iets misgaat?

Wij bieden een standaardgarantie aan van 1 jaar op technische aspecten van de drone. Mochten er zaken zijn die u niet zelf kan oplossen kijken wij hier z.s.m. naar, terwijl u een drone als vervanging krijgt. H2O Drones begrijpt immers de noodzaak van inspecties, en wilt u hier op alle mogelijke manieren in bijstaan. Als onderdelen niet gemaakt kunnen worden bestellen wij in overleg met de klant meteen een nieuwe bij Deep Trekker.

Overcapaciteit

Heeft u een overcapaciteit die u niet op korte termijn kan verhelpen? Schakel H2O Drones in als derde partij om u uit de brand te helpen! Wij kunnen u helpen met inspecteren, of u kunt een nieuwe aankoop doen om de capaciteit op te schroeven. Ook in de tijd tussen aankoop en levering in kunnen wij u bijstaan. Zo heeft u alleen oog voor de klant, en lossen wij uw problemen op de achtergrond op!

Overige services

Wij bieden een aantal extra services aan waar u ook gebruik van kan maken. Zo kunnen wij:

  • Uw drone spuiten of bestickeren!
  • Uw accessoires plaatsen en integreren op de drone
  • Helpen met het opstellen van rapportages

En nog veel meer…

Wilt u zaken bespreken of de beste optie voor u samenstellen? Die mogelijkheid heeft u altijd.

Neem contact met ons op.

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen