Menu

Diensten

Reinigen

Veel water in Nederland is niet schoon! Het water in rivieren en meren is eigenlijk altijd troebel, met nauwelijks zicht. Ook zitten daardoor vaak de bodems vol met slib, zand en rommel. Dit zit uiteraard in rivieren, maar kan zich ook verspreiden naar bruggen en havens. Naast het feit dat er door veel schuren van zand en stenen lichte schade opgelopen kan worden, is het inspecteren van de staat van assets moeilijker als deze bedekt zitten met mos en aangroei!

Door het schoonmaken van assets onder water is de staat van dienst een stuk beter te bepalen! Met volledige rapportages kan een onderhoudsplan gemaakt worden en is er meer zekerheid en overzicht in de risico’s van bijvoorbeeld verzakkingen.

Zo kunnen wij stukken aangroei verwijderen met een cavitatieblaster. Dit is het beste om de staat van dienst van een asset zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Ook hebben wij een zuigrobot, die als een soort stofzuiger zand en slib van een bodem af kan zuigen. Dit is belangrijk voor de doorstroming van leidingen en duikers, maar kan ook cruciaal zijn in drinkwatertanks. In drinkwater mag namelijk nooit zand zitten!

Ons blog

Lees ons blog voor meer over het schoonmaken

Lees de blog
Schoonmaken met de DTG3, actie met onze partner Ghost Diving