Menu

Diensten

Een ROV huren!

Een onderwaterdrone kopen hoeft voor u niet altijd interessant te zijn. Kopen is op langere termijn goedkoper, en u heeft altijd uw eigen drone tot beschikking, dus hoeven agenda’s niet meer afgestemd te worden. Maar u kunt er ook gewoon voor  kiezen om deze specifieke expertise in te huren bij een partij die altijd werkt met de nieuwste apparatuur en met goed opgeleide en ervaren operators.
Wij weten als geen ander dat de kwaliteit van een inspectie of onderzoek niet alleen bepaald wordt door het materiaal waarmee gewerkt wordt, maar ook door de kwaliteit van de dronepiloot. De beste en meest geavanceerde drones hebben veel mogelijkheden, en dus kan het af en toe moeilijk zijn om deze optimaal te benutten. H2O Drones beschikt over ervaren operators die ruime kennis hebben van de onderwaterwereld. Zo zetten wij mensen in met ervaring in de waterbouw en duikwereld die dus precies weten wat er onderwater speelt.

U huurt bij ons een onderwaterdrone met operator per dag of dagdeel en verzekerd u op deze manier van een volstrekt onafhankelijke inspectie.

Waarom een onderwaterdrone (+ operator) huren?

  • De meest veilige manier van inspecteren onder water
  • Onze expertise van de assets onder water!
  • Meest efficiënt
  • Datagericht, Alle opnames in het geheel terugkijken!

Op korte termijn is huren altijd een goede optie, zeker als u niet weet of de drone een goede investering voor u is. Wanneer de onderwaterdrone een goede investering voor u is, kunt u altijd een drone bij ons aanschaffen.

Ook kunt u een drone aanschaffen, en bij te veel werk ons extra inhuren! Dan helpen wij u met de inspecties als u manuren tekortkomt.

Wij hebben wel een select aantal omstandigheden nodig om de drone succesvol in te zetten. Welke vereisten er nodig zijn om een goede inspectie te krijgen kunt u hier vinden.

Heeft u speciale wensen of opdrachten?

Laat ons dit dan op tijd weten, dan houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee tijdens of na de inspectie!

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen