Menu

Diensten

Aanschafopties

Een ROV is een mooie toevoeging aan uw bedrijf en een goed investering die zichzelf snel terug verdient! De aanschafopties bestaan bij ons uit twee onderdelen:

Welke optie voor u het beste is, hangt af van het gebruik. Hoe meer de drone gebruikt wordt hoe voordeliger het is om de drone eenmalig aan te schaffen! Als u een eenmalige inspectie wilt doen is het waarschijnlijk niet verstandig om een drone aan te schaffen, maar kunt u ons inhuren voor een vaste dagprijs. Met een H2O Drone inspecteert u altijd veilig, efficiënt en datagericht, is bij inspecties volledig onafhankelijk en haalt slechts de beelden boven water (evt. door een rapportage)!

Kopen

Overweegt u een onderwaterdrone te kopen? Dan adviseren wij u graag. Om u bekend te maken met onze producten verzorgen wij demo’s en presentaties online of op locatie. Hier laten wij de mogelijkheden van de drone zien en hoe de optimale resultaten behaald kunnen worden. Vervolgens kunnen wij in een gesprek de doelen bepalen en de ideale samenstelling van de drone bespreken!

Een machine die niet aan uw wensen voldoet zal uiteindelijk leiden tot teleurstellende resultaten. Om dit te voorkomen inventariseren wij met u de behoefte en stellen zo de ideale machine samen!

aanschafopties utility-crawlers
aanschafopties accessoires_algemeen

Verhuur

Meer informatie over het inhuren van een ROV (met ervaren operator!) kunt u hier vinden!

Meer over verhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak voor een demo maken?

Neem dan met ons contact op!

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen