Menu

Diensten

Wat is een onderwaterdrone?

onderwaterdrone H2O Drones - Deep Trekker Revolution ROV met cavitatie blaster

Wat is een onderwaterdrone?

Een onderwaterdrone, ook wel ROV genoemd (remotely operated vehicle) is een op afstand bediende onderwaterrobot waarmee je onder water inspecteert en werkt.

De onderwaterdrone is door één persoon te bedienen, in te zetten onder de meest zware omstandigheden en werkt op eigen batterijen tot wel 8 uur lang. Met een onderwaterdrone is de onderwaterwereld snel en op de meest veilige en duurzame wijze bereikbaar zonder inzet van mensen onder water.

Verkoop

Van ultrageavanceerd tot recreatief: H2O Drones heeft een groot aanbod onderwaterdrones van leverancier Deep Trekker.

We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de internationale markt en passen ons aanbod hierop aan. Uw wensen zijn ons uitgangspunt, daarom gaan we eerst een adviesgesprek aan. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan full HD beelden, sonarapparatuur of gps-functie? Hoe vaak gaat u de drone gebruiken? En voor welke toepassingen?

Na dit gesprek geven wij u een eerlijk advies over de juiste onderwaterdrone. Ook verzorgen we opleidingen, zodat u de drone goed leert kennen.

onderwaterdrone

Verhuur

Heeft u slechts eenmalig of af en toe een drone nodig om onder water te kijken? Dan is huren een goede optie.
H2O Drones verhuurt verschillende merken en soorten waterproof drones met operator. Na een gesprek adviseren wij u graag over de drone die bij u past.

Meer over verhuur
Veiligheid vanaf de kade, niet meer onderwater

Inspecties

De specialisten van H2O Drones zijn ook beschikbaar voor het uitvoeren van inspecties. U hoeft dan niet zelf met de onderwaterdrone aan de slag, maar laat dit aan ons over. We bespreken uw behoeften en voeren de opdracht vervolgens professioneel uit.

Advies voor een inspectie op locatie?

Contact waterproof drone

Meer weten over onze diensten?

Contact opnemen
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen