Menu

Crawlers

Pipe en Utility

Bekijk meer

Crawlers zijn ontwikkeld om extra gebieden te kunnen ontdekken en inspecteren waar drones of duikers niet bij kunnen! Zo kunt u in leidingen vanaf 150 mm, maar ook in drinkwatertanks of op de zijkant van metalen objecten inspecteren. Verschillende soorten crawlers hebben dan ook verschillende toepassingsmogelijkheden. Hieronder kunt u uw selectie maken om de juiste crawler te kiezen of samen te stellen!

pipe-crawlers

Pipe crawlers

Pipe crawlers zijn kleine robots die goed pijpleidingen kunnen inspecteren. In tegenstelling tot drones, is het juist niet de bedoeling dat een leiding vol met water staat. De crawler kan door de leiding heenrijden, en hier met de camera of sonarintegratie de leiding inspecteren! Door verschillende mogelijkheden met accessoires kunt u deze in bijna alle leidingen inzetten!

Bekijken
aanschafopties utility-crawlers

Utility Crawlers

Utility crawlers kunnen breed ingezet worden. Zo is kan de MAG-variant door de magnetische wielen op metalen voorwerpen rijden zoals scheepsrompen en dam- en kadewanden. De VAC-variant kan juist in pijpleidingen en drinkwatertanks ingezet worden om slib op de bodem weg te zuigen. Zo kunt u alles schoonhouden en wordt drinkwater niet verontreinigd!

Bekijken