Menu

Branches

Ingenieursbureau

Inspecteren met een onderwaterdrone is de meest veilige en efficiƫnte manier van inspecteren! Door te werken met ROVs zijn er geen mensen onderwater, waardoor veiligheid nooit meer in gedrang komt. De beelden die gemaakt worden door de camera of sonar kunt u live, en achteraf bekijken. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste beelden krijgt uit een inspectie!

Inspecteren met de onderwaterdrone is gericht op het verzamelen van data waarmee de toestand van de assets onderwater kunnen worden geanalyseerd. De beelden kunnen volledig geanalyseerd worden, doordat de beelden volledig achteraf terug te kijken zijn. Zo kunt u altijd bewijsmateriaal aanleveren, en daarmee het maximale halen uit een inspectie en rapportage.

U kunt ervoor kiezen zelf een machine aan te schaffen maar u kunt u inspecties ook door ons laten uitvoeren. Kiest u ervoor ons team van experts in te huren? Met de data die wij u aanleveren kunt u zelf uw rapportage naar de klant samenstellen, zo kunt u zelf in controle blijven van de opdracht.

U kunt er ook voor kiezen de rapportage door ons te laten opstellen, wij hebben de beelden gemaakt en kunnen dus het makkelijkst de rapportage maken. De focuspunten zijn immers door een van onze inspecteurs belicht.

Heeft u als ingenieursbureau een extra inspectieteam nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen als onafhankelijk inspectiebureau de inspecties voor u uitvoeren als aanvullende dienst. Hierbij maakt u gebruik van ons uitstekend materiaal en meer dan 30 jaar expertise in de waterbouw en de onderwaterwereld.

Wilt u investeren door een drone te kopen of juist onze diensten inhuren? U bent aan het juiste adres!

Wilt u meer weten?

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen