Menu

Branches

Goede doelen

Wij zetten ons graag in voor goede doelen. Wij bieden graag onze diensten aan en helpen mee aan een betere en schonere wereld.

Maatschappelijk verantwoorde ondernemen. (MVO)

MVO staat bij ons hoog in het vaandel en daaraan geven wij invulling door instelling te ondersteunen met onze inzet en middelen.  Wij ondersteunen graag in praktische zin en denken graag ook met uw organisatie mee in oplossingen. Als u denkt onze hulp te kunnen gebruiken neem dan contact met ons op! Dan bespreken wij de mogelijkheden en kijken wij samen wat de beste opties zijn!

Welke goede doelen steunen wij?

Wij zijn actief bezig met Ghost Diving. Zij sporen verdwaalde visnetten en vislijnen op, om die vervolgens uit de wateren te verwijderen. Vanuit dit oogpunt hebben wij een drone aangeboden met sonar die ook bijna onzichtbare lijnen kan opsporen! Dit maximaliseert de opbrengst van de inzet en maakt zo de wateren steeds schoner.

Signi zoekhonden is recentelijk in opspraak geraakt door een boete die zij ontvangen hebben wegens het gebruik van ‘vrijwillige duikers’. Als oplossing hebben wij ze aangeboden om met onze drones te gaan werken. Hierbij geven wij ze trainingen en wanneer zij goed genoeg met de drones kunnen omgaan mogen ze deze in de weekenden meenemen! Hiermee is opsporen een stuk makkelijker en sneller, waardoor ze veel meer kunnen doen in de weekenden. Wij zijn overigens ook al eens meegegaan op missies, waaronder in Wijchen en Grave.

Wilt u investeren door een drone te kopen of juist onze diensten inhuren?

U bent aan het juiste adres! Wilt u meer weten?

Contact
Revolution ROV, een van de beste onderwaterdrones huren of kopen