Accessoires crawlers

Terug naar accessoires

Zuurstofmeter

Overal een zuurstofgraad onderwater nauwkeurig te meten? Dat kan! Met de zuurstofmeter weet je direct wat de algemene zuurstofgraad is. Ook bij machines kunnen afwijkingen in het water worden opgespoord bij machines. Een locatie waar een waterkanaal uitkomt, kan hiermee ook worden geïnspecteerd op afwijkingen.

Diktemeting

Een accurate diktemetingen van metalen objecten zonder water weg te moeten pompen? Met de Cygnus diktemeter kunnen onderwater live diktemetingen worden gedaan zonder werk stil te leggen. De metingen zijn tot op 0.1 mm nauwkeurig bij onder andere scheepsrompen en damwanden.

Hydrofoon

Weten wat er onderwater in de omgeving gebeurt? Dan is de hydrofoon het ideale hulpmiddel! De hydrofoon kan geluiden van boten, dieren en planten horen. Met de hydrofoon heb je ogen én oren onderwater.

Waterkwaliteitsmeter

Door de waterkwaliteit te meten, ben je altijd op de hoogte van de omstandigheden. Met de optie om tot wel vier verschillende sensoren tegelijk te gebruiken, kan op diverse vlakken de volledige waterkwaliteit worden gemeten.